web analytics
  • Meer dan 50 jaar ervaring in verkoop, onderhoud en reparatie
  • Persoonlijke benadering, veiligheid en gebruikersgemak
  • Fietsregeling voor werknemers
  • Unigarant verzekeringen voor uw kostbare 2wieler
  • Vakmanschap, service en vertrouwen
  • Redelijke prijzen voor prima kwaliteit
  • Financieringsmogelijkheden
  • Erkend schade- en herstelbedrijf
  • Leverancier van diverse merken fietsen en scooters
  • Allround fiets- scooter en motorspecialist
2020_adres

Een bedrijf waar de mensen nog echt de techniek van 2wielers kennen en begrijpen.

De klantenkring van dit familiebedrijf bestaat deels uit vele families waarvan de verschillende generaties hun tweewielers bij Johan aanschaffen, laten onderhouden en weer verkopen. Dat is zo’n 50 jaar geleden begonnen in een oude schuur. Door de jaren heen heeft hij zijn bedrijf, samen met zijn vrouw en zonen, langzamerhand omgebouwd tot een modern en efficiënt bedrijf met een goede werkplaats dat voldoet aan de hedendaagse eisen.

Hier gaat het om echte fietsenmakers die de techniek kennen, begrijpen en beheersen. De oprichter van het bedrijf is al op jonge leeftijd besmet geraakt met het 2wielervirus. Na de middelbare school, waar hij voor Autotechniek zijn diploma behaalde, is hij voor het Patroonsdiploma (nu 1e monteur) opgegaan voor zowel fiets- als bromfietstechniek. Hij is toen aan het werk gegaan bij een 2wielerzaak en daarnaast runde hij zijn eigen bedrijfje dat hij later verplaatste naar Kanaal Noord 476, aan de noordkant van Apeldoorn.

Omdat het steeds drukker en specialistischer werk werd, werden de openingstijden verruimd en de zaak grondig verbouwd. Toen zijn beide zonen ook bij het groeiende bedrijf betrokken werden, ontstond JvanAmersfoort2wielers zoals we het nu kennen.

PeterJan en Ronald, die ook meerdere opleidingen hebben gevolgd en diploma’s hebben behaald, volgen nog steeds de nodige cursussen om up to date te blijven voor de steeds complexere 2wielertechniek. PeterJan heeft diploma’s voor zowel fiets- als bromfietstechniek en heeft Het Fietstechniek diploma behaald bij de Gazelle bedrijfsschool te Dieren.

Ronald heeft ook de nodige diploma’s o.a. Fietstechniek bij de Gazelle bedrijfsschool, bromfietstechniek en 1e motorfietsmonteur en gaat beginnen met Fietstechniek niveau 3.

Wilma zorgt al vele jaren voor de administratie en diverse ondersteunende werkzaamheden.

Als echte tweewielerliefhebbers kunnen zij de volgende werkzaamheden uitvoeren:

 Reparatie aan elke tweewieler; fiets, E-bike, scooter, bromfiets en motorfiets.

 Injectie reparatie Kymco, Peugeot en Aprilia.

 In- en verkoop van de meest gangbare tweewielers.

 Schadeherstel voor elke verzekeringsmaatschappij/particulier.

 Aanpassingen om het persoonlijke gebruik te verbeteren. Denk o.a. fysieke beperkingen die het gebruik van een standaard tweewieler niet mogelijk maakt.

 Het aanbrengen/monteren van alle denkbare accessoires aan fiets, scooter en motor.

 Het afsluiten en bemiddelen van verzekeringen.

Mocht er iets niet genoemd staan waar u wel belangstelling voor heeft, bel of mail dan. Of nog beter; breng een bezoek. Het uitgangspunt is dat alles gemaakt kan worden naar de wensen van de klant.

Bij al het werk staat de veiligheid van de gebruiker voorop.Wij voelen ons verantwoordelijk voor ons product en onderhoud en daar mag ieder klant ons op aanspreken. Wij krijgen dan ook van velen waardering voor onze persoonlijke benadering. Ons motto is: We zijn groot geworden door klein te blijven, maximale service tegen redelijke prijzen”.

Bent U benieuwd naar de service, occasions en mogelijkheden, ga dan geheel vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek, een advies of een praatje.